Gringo, the half ghost boy

  Gringo
  Gringo
  Admin

  Aantal berichten : 215
  Registratiedatum : 10-07-09

  Je Persoon
  Leeftijd:: Als Gringo: 17 | Als Dark: 20
  Wat ben je?::
  Partner:: Nee

  Gringo, the half ghost boy Empty Gringo, the half ghost boy

  Bericht van Gringo op vr jul 10, 2009 11:51 am

  Als je Gringo zo ziet zou je niets anders verwachten dan een gewone ghotic uitziende jongen. Maar Gringo heeft een groot geheim die sommige mensen al kennen maar niet weten dat hij het is. Hij is namelijk half een geest, waarneer hij maar wil kan hij in een geest veranderen en daarom gaat hij best vaak naar het oude school gebouw toe om naar de andere geesten te gaan. Niemand weet het eigenlijk en liever houd hij dat ook zo, zodat hij zeker weet dat het niet wordt door verteld. Ook zijn ouders weten dus niets ervan.

  Gringo is verder gewoon een vrolijke en lieve jongen. Hij is vaak ook erg hyper en vindt het ook leuk om vanalles wat hij maar kan filmen te filmen. Hij is bijna nooit kwaad of verdrietig, alleen sociaal is hij niet echt. Als je hem wil leren kennen dan zal je zelf tegen hem moeten praten want zomaar tegen andere praten doe hij zelf niet. Waardoor hij tot nu toe nog weinig vrienden heeft.

  Nog wat informatie over zijn half geest zijnde:

  Als Gringo in de nacht een felle maan ziet, dan wordt zijn geest slecht. Zijn uiterlijk wordt dan duisterer en hij krijgt grote zwarte vleugels. Vaak wil hij dan dingen gaan stelen, belangrijke of erg dure dingen. Of mensen in de problemen brengen zonder dat hij het door heeft.

  Wil je meer weten dan moet je hem maar tegen komen in de RPG. Wink

   Het is nu wo sep 18, 2019 12:35 pm